IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шрайвър: Влязох в манастир след развода с Арнолд

10 февруари 2023 11 00

Журналистката е търсила съвет

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мария Шрайвър е потърсила житейски съвет в манастир след развода си с Арнолд Шварценегер.

По време на появата ѝ в подкаста на Хода Котб този понеделник, журналистката каза на водещата, че е почувствала свобода и възможност да бъде себе си след подаването на документите за развод през юли 2011 година. До онзи момент Шрайвър и Шварценегер бяха женени в продължение на 25 години.

Мария Шрайвър

Снимка: БГНЕС

В разказа си Мария споделя, че е почувствала необходимост да потърси истината за живота и затова се е насочила към манастир, където да получи най-ценните и важни уроци. Там преподобната майка ѝ е дала разрешение да бъде истинската Мария – нещо, което Шрайвър казва, че никога не е разкривала преди. Журналистката казва, че е постъпила в манастира, за да търси тишина и съвет, но преподобната майка е смятала, че не това е точната причина.

„В края на посещението ми тя ми каза, че съм отишла там, за да търся позволение“, спомня си Шрайвър. Именно тогава преподобната майка е казала, че Мария не може да остане в манастира, но вече има позволението да потърси себе си в истинския свят и да живее по свой начин.

По думите на Шрайвър, тя никога не си е позволявала да е чувствителна, да бъде уязвима, да бъде слаба, да е поставена на колене. Въпреки упоритостта си, светът някак си е успял да я победи, но сега Мария е готова да се поучи от грешките си и да поеме ролята, която съдбата ѝ е отредила в живота.

Мария Шрайвър

Снимка: БГНЕС

На друго място в интервюто Шрайвър казва, че както възпитанието ѝ като член на семейство Кенеди, така и бракът ѝ с Шварценегер, често са я карали да се чувства невидима. „Ядосвах се на хора, които идваха и не ме отразяваха, когато стоях до Арнолд или до чичо си“, спомня си тя. Журналистката е племенничка на покойния американски президент Джон Кенеди.

Постепенно обаче яростта на Шрайвър започнала да се превръща в тънък глас, който постоянно ѝ напомнял, че хората може би ѝ преподават важен урок. „Не беше важно дали те ме отразяват. Беше важно дали аз виждам себе си, дали съм важна за самата себе си“, обяснява тя.

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

Синът на Арнолд Шварценегер се стопи

На 73 години: Арнолд Шварценегер тренира шест пъти в седмицата

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се запознават през 1977 година по време на тенис турнира „Робърт Ф. Кенеди“, след като са представени един на друг от журналиста Том Брокау. Двойката се жени през 1986 година и заедно имат четири деца33-годишната Катрин, 31-годишната Кристина, 29-годишния Патрик и 25-годишния Кристофър.

Мария Шрайвър

От ляво надясно: Кристина, Арнолд, Патрик, Мария и Катрин. Снимка: Getty Images

Шрайвър подаде молба за развод през юли 2011 година след 25 години брак. Два месеца по-късно Шварценегер призна, че има 25-годишен син, роден от извънбрачната му връзка с домашната икономка Милдред Баена.

Разводът между съпрузите беше финализиран през декември 2021 година. Въпреки раздялата, Шрайвър и Шварценегер остават сплотени като семейство. През септември те позираха заедно по време на вечеря за рождения ден на сина им Патрик, който тогава навърши 29 години.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари